Home » Spijs en drank

Spijs en drank

PAULS heet u van woensdag t/m zondag van harte welkom om te komen genieten van onze dagverse lekkernijen die wij laten meewisselen met de seizoenen.

PAULS Seizoens High Tea

PAULS Seizoens High Tea is een ware prikkeling voor al uw zintuigen. Na een hartige ronde met bijvoorbeeld wraps en salade volgt de zoete ronde waarin fruitgebakjes, brownies en koffiebroodjes onder andere de boventoon voeren. En we eindigen altijd met PAULS specialiteit, die hier natuurlijk nog even een verrassing blijft.

Ga naar Seizoens High Tea

PAULS Menukaart

Wilt u er eens even op uit en lekker genieten van mooie, dagverse gerechten? Dan is PAULS een uitstekende keuze. Wij hebben voor elk wat wils plus een speciale kinderkaart.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe menukaart.

IJscoupes

In al onze ijsvarianten proeft u PAULS Passie. Of u nu gaat voor een ouderwetse dame blanche of voor PAULS verfrissing, alle smaken zijn even verrassend. Proef het zelf!

Er wordt gewerkt aan een nieuwe menukaart.

Patisserie

Heeft u iets te vieren of wilt u zichzelf gewoon eens verwennen, maak uw kopje thee of koffie dan net even feestelijker met PAULS patisserie.

Er wordt gewerkt aan een nieuwe menukaart.

Drankenkaart

Bij spijs hoort drank. Misschien is het wel iets voor u om bij ons zelf verse kruiden te plukken voor uw kopje thee. Ook onze milkshakes zijn niet te versmaden…

Er wordt gewerkt aan een nieuwe drankenkaart.