Home » Actief feestje

Actief feestje

Heeft u iets te vieren, of een personeelsfeestje of familie-uitje en bent u op zoek naar een originele activiteit? Misschien zit er tussen PAULS feestje iets van uw gading. Natuurlijk denken we graag met u mee over de verschillende combinatiemogelijkheden met bijvoorbeeld een lunch of een High Tea.

PAULS on the road

Het verrukkelijke ijs van PAULS komt ook naar u toe! Maak van uw verjaardag of bedrijfsuitje een echt feest en reserveer PAULS ijskar. Dat kan al kan vanaf 20 personen. De kosten zijn afhankelijk van de locatie en het aantal personen!

Ontdek de wereld van kruiden

Voor diegenen die zich eens wat meer willen verdiepen in kruiden, organiseert Kruidenproeverij LindenGroen op aanvraag bij PAULS een kruidenfeestje. Meesterherborist Anne van der Linden kan u alles vertellen over het eten en drinken van kruidige bloemen en planten. Kom aroma’s ruiken en proeven, kruiden zien en voelen. Zet al uw zintuigen maar in werking en geniet! Deze workshop wordt helemaal een actief feestje in combinatie met een wilde (eetbare) plantenwandeling!

Datum: op aanvraag
Prijs: vanaf € 19,50 per persoon
Duur: minimaal 2,5 uur
Aantal deelnemers: minimaal 6
Informatie: www.kruidenproeverij.nl

 

ohmy